Giesen Cleaning

Schoonmaak, Terreinonderhoud

Over ons

Giesen Facilities BV is in 2000 opgericht en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid van schoonmaakbedrijf tot volwaardig facilitair dienstverlener.

Méér dan schoonmaak
Giesen Facilities combineert schoonmaak, specialistische reiniging en technisch onderhoud en is daardoor veel méér dan een traditioneel schoonmaakbedrijf. Wij stellen als betrouwbare en flexibele kwaliteitsdienstverlener de hoogste eisen aan organisatie, mensen en middelen. Wij zijn een daadkrachtige organisatie, niet te groot maar groot genoeg, zijn kostenbewust en beschikken over vakbekwame medewerkers met relevante kennis en ervaring. 

Ons klantenbestand bestaat niet alleen uit reguliere bedrijven, maar ook schoonmaakbedrijven en glazenwassers maken gebruik van ons productaanbod. We bieden een breed assortiment met hoogwaardige producten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het huren van hoogwerkers en andere machines.

Maatwerk en ontzorging
We spelen in op de wensen van de klant. In nauwe samenwerking met u stellen we een dienstenpakket samen dat volledig aansluit op uw wensen en eisen.