Giesen Cleaning

Schoonmaak, Terreinonderhoud

Veegwagen huren

Heeft u voor een evenement, project of andere taak een veegwagen nodig? U kunt bij Giesen Facilities ook een veegwagen huren. Onze veegwagens worden uitsluitend bemand verhuurd. Ons eigen vakkundig opgeleid personeel bedient de veegwagen op betrouwbare en professionele wijze. Voor aanvang bespreken we welke veegwerkzaamheden worden uitgevoerd. Op basis hiervan stellen we een project- of uurtarief vast. Tijdens de werkzaamheden volgt onze medewerker uw instructies op. Of hij voert de vooraf gegeven instructies uit.

Altijd een passende oplossing
Wij beschikken over zowel brandstof aangedreven veegwagens als elektrisch aangedreven veegwagens. Of het nu om een klein of groot oppervlak gaat, binnen of buiten, wij hebben voor iedere situatie een passende oplosing. Ook voor uw reguliere veegwerkzaamheden zijn wij u graag van dienst.

Gator huren
U kunt bij ons ook een Gator huren voor uw project of evenement. Bijvoorbeeld om zwerfvuil op uw terrein op te ruimen. Ook een Gator verhuren wij uitsluitend bemand, door ons eigen vakkundig opgeleid personeel.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een veegwagen of Gator? Neem dan contact met ons op. Bel 077-396 7915 of mail info@giesenfacilities.nl en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.