Giesen Cleaning

Schoonmaak, Terreinonderhoud

Giesen Facilities BV voorbeeld van goed ondernemerschap


Op 03-10-2017 heeft de inspecteur van Keurmerk Nederland het certificaat behorend bij het keurmerk ‘Schoonmaken is een Vak!’ aan Giesen Facilities BV uitgereikt. Giesen Facilities BV vervult hiermee een voorbeeldfunctie van goed ondernemerschap in de schoonmaakbranche.

Het keurmerk ‘Schoonmaken is een Vak!’ staat voor bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid in de schoonmaakbranche. Het schoonmaakbedrijf uit Venlo heeft met het keurmerk de officiële erkenning voor het goed op orde hebben van de administratie, het naleven van de CAO, vertonen van verantwoordelijk marktgedrag, het transparant en klantgericht werken en het borgen van veiligheid- en milieueisen.

Giesen Facilities BV heeft bewust de keuze gemaakt dit keurmerk te gaan behalen. Leon Giesen, directeur van Giesen Facilities BV: ‘laten zien dat je onderscheidend en beter wil zijn is voor ons vak een must. Graag laten we zien dat we het goed voor elkaar hebben. Het behalen van het keurmerk ‘Schoonmaken is een Vak!’ is hier uitstekend voor geschikt. We zijn er trots op dat Keurmerk Nederland onze inspanningen heeft beloond.’