Giesen Cleaning

Schoonmaak, Terreinonderhoud

Schoonmaak

De binnen- en buitenkant van uw pand is een belangrijk visitekaartje. Een schone werkomgeving en een stralende buitenkant zorgen voor tevreden medewerkers en een mooie uitstraling van uw organisatie. De schoonmaak van uw pand is daarom van groot belang. Wij begrijpen dit en daarom neemt Giesen Facilities uw schoonmaaktaak graag uit handen. U kunt ons inzetten voor het reguliere, periodieke en specialistische schoonmaakwerk. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u zich volledig richten op uw eigen werkzaamheden.

Compleet dienstenpakket
Onze schoonmaakdiensten zijn onderverdeeld in kantoorschoonmaak en glasbewassing. Onder kantoorschoonmaak verstaan we niet alleen de reguliere schoonmaak van kantoren en bedrijfsruimten, maar ook het reinigen van de vloer en de periodieke dieptereiniging van sanitairgroepen. Wat betreft glasbewassing verzorgen we zowel de buiten- als de binnenzijde van uw pand. Hierbij zorgen we dat niet alleen de ramen schoon zijn, maar ook de kozijnen, dorpels en omlijstingen. Wij bieden totale ontzorging. Naast reguliere schoonmaakdiensten kunt u bij ons ook terecht voor specialistische werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld:

Zekerheid
Giesen Facilities houdt niet van half werk. We zijn professioneel en nemen ons werk serieus. Schoonmaak vraagt om kennis en ervaring. Met onze gediplomeerde medewerkers, strenge kwaliteitscontroles en jarenlange ervaring bent u daar bij Giesen Facilities zeker van.

Maatwerk
Wij werken niet met een standaard aanpak, maar leveren schoonmaak op maat. In goed overleg worden uw wensen verwerkt in een schoonmaakplan. Met als eindresultaat: een perfect schone en prettige werkomgeving, met tevreden klanten, medewerkers en bezoekers.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, of kom bij ons langs. Bel 077-396 7915 of mail info@giesenfacilities.nl. Wij kijken graag wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.