Giesen Cleaning

Schoonmaak, Terreinonderhoud

Glasbewassing

Over glas kunnen we helder zijn. Een ruit hoort streeploos schoon te zijn. Stralend schone ramen zorgen voor een mooie uitstraling van uw pand en voor voldoende lichtinval. Voor medewerkers en klanten, maar ook voor passanten is dit van groot belang. De uitstraling van de buitenkant zegt immers veel over de binnenkant.

Totale ontzorging
Giesen Facilities beschikt over ruime kennis en ervaring op het gebied van glasbewassing. Wij weten hoe belangrijk een goede uitstraling is. Daarom helpen we u graag om uw pand te laten stralen. Of uw ramen nu makkelijk of moeilijk bereikbaar zijn, wij hebben altijd een passende oplossing. Wij geloven in kwaliteit en duurzaamheid. Wanneer wij uw glasbewassing verzorgen, gaan we verder dan het wassen van het glas. Onze glazenwassers maken ook de kozijnen, dorpels en omlijstingen schoon. Onze medewerkers hebben namelijk oog voor het totaalplaatje. Dus maak u over half werk geen zorgen.

Uitstekend materiaal
Onze gediplomeerde glazenwassers beschikken over alle benodigde hulpmiddelen. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze glasbewassing garanderen en de veiligheid van onze medewerkers waarborgen. Wij hebben verschillende soorten hoogwerkers die voldoen aan de strengste eisen. Daarnaast gebruiken we osmose (telescoop)systemen. Hiermee kan tot grote hoogte gewerkt worden, met behulp van osmosewater. Puur osmosewater is een volledig natuurlijk product en is volkomen milieuvriendelijk. Het heeft een enorm reinigend vermogen en is daardoor bij uitstek geschikt voor de reiniging van ramen en gevels. Al het vuil wordt opgelost en het water zorgt voor een streeploos en schoon oppervlak. Zo bent u verzekerd van streeploos schone ruiten.

Kwaliteit en duurzaamheid, ook voor u?
Wij geloven in lange termijn relaties en duurzame samenwerking. Het is daarom niet gek dat onze opdrachtgevers vaak al jarenlang klant zijn. Zij waarderen dat we geen standaard aanpak hanteren, maar dat we onze dienstverlening exact op hun wensen laten aansluiten. Wij staan voor maatwerk. Wilt u ook zorgeloos genieten van een stralend pand? Neem dan contact met ons op, of kom eens bij ons langs. Bel 077-396 7915 of mail info@giesenfacilities.nl.