Giesen Cleaning

Schoonmaak, Terreinonderhoud

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is van groot belang. Een werkomgeving die niet schoon is, kan leiden tot ontevredenheid onder de medewerkers en een hoger ziekteverzuim. Wij zien het belang van schone kantoren en bedrijfsruimten in. Wij helpen u daarom graag om te zorgen voor een schone werkomgeving, met tevreden medewerkers. Samen met onze medewerkers staan we klaar om ervoor te zorgen dat uw kantoor of bedrijfsruimte er keurig uitziet.

Onze schoonmaakwerkzaamheden zijn onder te verdelen in:

  • Dagelijks/wekelijks schoonmaakonderhoud
  • Periodiek schoonmaakonderhoud
  • Eenmalige schoonmaakwerkzaamheden

Totale ontzorging
Door ons breed opgeleid personeel en uitgebreide technieken leveren wij meer dan alleen reguliere kantoorschoonmaak. Zo verzorgen we ook het onderhoud van uw vloer en de periodieke diepte reiniging van uw sanitaire voorzieningen. Ook droogloopmatten kunnen wij voor u reinigen. Droogloopmatten leveren doen we ook, daarvoor hebben we verschillende concepten. Vraag ons naar de mogelijkheden. Daarnaast zorgen we voor het onderhouden en bijvullen van uw sanitairgroepen. U kunt bij ons ook uw sanitair dispensers in bruikleen verkrijgen. Wij verzorgen dan het voorraadbeheer, aangepast aan uw actuele verbruik. Dan zijn uw sanitaire voorzieningen altijd voorzien van zaken als wc-papier, zeep en luchtverfrissers. Zo kunt u zich volledig richten op uw eigen werkzaamheden.

Kwaliteit en zekerheid
Uiteraard voldoet Giesen Facilities aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden. We zijn in het bezit van alle diploma’s die nodig zijn om onze diensten vakkundig uit te voeren. U kunt uw kantoorschoonmaak zorgeloos aan ons overlaten.

Bij Giesen Facilities staan hygiëne en milieuvriendelijkheid voorop. Wij werken altijd met de nieuwste schoonmaakmiddelen en technieken. Ook kwaliteit is een van onze speerpunten. Al onze medewerkers zijn vakkundig geschoold (SVS). Wij bewaken de kwaliteit van onze schoonmaakwerkzaamheden continu door middel van kwaliteitscontroles. Hierdoor bent u verzekerd van een smetteloze werkomgeving.

Ook een schone werkomgeving?
Heeft u graag een werkomgeving waar het schoon en prettig werken is? Neem dan contact met ons op. Bel 077-396 7915 of mail info@giesenfacilities.nl en vraag naar de mogelijkheden. Giesen Facilities is u graag van dienst.