Giesen Cleaning

Schoonmaak, Terreinonderhoud

Kantoorschoonmaak

Schone kantoorruimtes zijn essentieel voor uw bedrijf. Uw medewerkers stellen een opgeruimde en hygiënische werkomgeving op prijs. Daarnaast kunnen ook uw (potentiële) klanten de net- en frisheid van uw kantoor waarderen. Een schoon kantoor draagt immers bij aan een professionele uitstraling.

Ook de productiviteit op de werkvloer wordt verhoogd. Giesen Facilities weet als geen ander het belang van kantoorschoonmaak. Onze facilitaire krachten zorgen dagelijks voor de complete schoonmaak van kantoren. Onze grondige en persoonlijke manier van kantoorschoonmaak maakt Giesen uniek. Door deze werkwijze zijn wij in staat om flexibel om te gaan met persoonlijke wensen en kunnen wij maatwerk afleveren.
Tevens kan Giesen u voorzien in de sanitaire benodigdheden als toiletpapier, luchtverfrissing en handzeep.

Duurzaam schoonmaken
Giesen Facilities is altijd op zoek zijn naar nieuwe methoden om duurzaamheid en resultaat te verbeteren. Daardoor garanderen we een constante hoogstaande kwaliteit waardoor u kunt blijven vertrouwen op onze vakbekwaamheid en deskundige schoonmaak.
Bij het schoonmaken van uw kantoor houden we rekening met het milieu door het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen. Met het gebruik van ecologische middelen dragen wij graag ons steentje bij op het gebied van duurzaamheid. We reinigen uw kantoorruimte en werkplekken grondig, waardoor uw medewerkers hun werkzaamheden in een frisse en verantwoorde kantooromgeving,  kunnen blijven uitvoeren.