Giesen Cleaning

Schoonmaak, Terreinonderhoud

Gevelreiniging


De gevel is hét aangezicht van uw gebouw en bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw bedrijf. Een schone en mooie gevel is een lust voor het oog. Jaren van verontreiniging door bijvoorbeeld gemotoriseerd verkeer, het weer en milieuvervuiling, zorgen er helaas voor dat uw gevel zijn aanzien verliest. De gevel vervuilt langzaam en uw gebouw ziet er niet meer zo uit als u zou willen. Door middel van een gevelreiniging laten wij uw gevel weer stralen.

Verbluffend resultaat
We horen vaak dat het resultaat verbluffend is. De vervuiling is namelijk door de jaren heen geleidelijk gebeurd. Als we dan een grondige gevelreiniging uitvoeren, is het verschil enorm. De gevel en ook het gebouw hebben hun professionele uitstraling terug. Om deze uitstraling langer te behouden, kunnen wij na de gevelreiniging uw gevel impregneren. Dit zorgt voor minder aanhechting van vuil en een makkelijker onderhoud van uw gevel.

Milieuvriendelijk
Wij gebruiken verschillende reinigingsmethoden voor gevels van verschillende materialen. Zo reinigen wij o.a. baksteen, natuursteen, metaal, kunststof en beton. In de meeste gevallen verrichten wij de gevelreiniging volledig milieuvriendelijk met behulp van osmose water. Indien noodzakelijk kunnen wij uw gevel ook zandstralen. Alleen als er sprake is van extreme vervuiling zijn we genoodzaakt chemie te gebruiken. Uiteraard gaan we van tevoren eerst met u in overleg.

Graffiti
Is uw gevel of een ander deel van uw gebouw met graffiti beklad? Wij hebben ook speciale middelen voor het verwijderen van graffiti.

Altijd een oplossing
Wat voor gevel u ook heeft en behandeling u ook wenst, wij hebben altijd een passende oplossing voor uw situatie. Wilt u meer weten over gevelreiniging? Of wilt u weten wat wij voor uw gevel kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel 077-396 7915 of mail info@giesenfacilities.nl Wij helpen u graag om uw bedrijf de uitstraling te geven die het verdient.