Giesen Cleaning

Schoonmaak, Terreinonderhoud

Loods- en koelcelreiniging

Bedrijfshallen en loodsen
Ook voor grote oppervlakken kunt u Giesen Facilities inschakelen. Zowel voor het reinigen van vloeren en wanden, als plafonds. Na verloop van tijd worden bedrijfshallen en loodsen vaak geleidelijk aan vuil. Hierdoor merk je er niet altijd iets van, maar de vervuiling is wel degelijk aanwezig. Ophopingen van vuil en stofdeeltjes zorgen voor een ongezonde werkomgeving. Na een grondige reiniging van uw bedrijfshal of loods ziet u een enorm verschil. Al het vuil is verdwenen en de omgeving is weer stralend schoon. Uw hal of loods ziet eruit als nieuw en een gezond werkklimaat is hersteld.

Koelcelreiniging
In koelcellen is het ontstaan van schimmels, gisten en andere micro-organismen een veelvoorkomend probleem. Dit ontstaat door het grote temperatuurverschil en de hoge vochtigheidsgraad. Verdampers en luchtkoelers raken bevuild door allerlei schimmels, vetten en stof. Dit veroorzaakt een verlies van de koelcapaciteit en verstoppingen van het systeem. Het niet tijdig reinigen van koelcellen kan de levensduur van de installaties aanzienlijk verkorten. Bovendien wordt vervuiling door de ventilatoren verder verspreid. Het schoonhouden van uw koelcellen is daarom een belangrijke taak. Om u hierin te ondersteunen voeren wij graag een grondige koelcelreiniging uit. We reinigen de wanden, ventilatoren en de verdampers van de koelcel. Volledig volgens HACCP normen. Zo blijft uw koelcel goed onderhouden.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de reinigingswerkzaamheden die wij allemaal uitvoeren? We kunnen altijd iets voor u betekenen. Door onze jarenlange ervaring en professionele aanpak hebben we voor iedere situatie een passende oplossing. Bel 077-396 7915 of mail info@giesenfacilities.nl en vraag naar de mogelijkheden. We zijn u graag van dienst.