Giesen Cleaning

Schoonmaak, Terreinonderhoud

Onderhouden en vervangen van uw verlichting

Of het nu gaat om een kantoor, een productiehal, een showroom of een klaslokaal, goed werkende verlichting is essentieel voor uw pand. Helaas neemt de capaciteit van een lamp jaarlijks af (tot wel 50%). Vaak brand de lamp nog wel, maar geeft hij niet meer voldoende licht (lux). Met hoofdpijn en vermoeidheid als gevolg. Het goed onderhouden van uw verlichting is daarom van groot belang. Giesen Facilities verzorgt professioneel onderhoud van uw verlichting. Zowel voor de binnen- als voor de buitenkant van uw pand. Wij bieden hiervoor diverse onderhoudsoplossingen.

Incidenteel onderhoud
Bij incidenteel onderhoud controleren we de staat van uw verlichting. Tijdens een bezoek vervangen we alle defecte lampen en armaturen. Wij beschikken over onze eigen rolsteigers en hoogwerkers, welke voldoen aan de strengste eisen. Zo wordt ook moeilijk bereikbare verlichting snel en veilig vervangen. Voor iedere situatie bieden wij een passende en kosteneffectieve oplossing.

Groepsremplace
Naast incidenteel onderhoud kunnen wij ook groepsgewijs alle verlichting binnen een bepaalde ruimte vervangen. Op basis van de levensduur van de lampen en het aantal branduren in uw situatie weten wij precies wanneer uw verlichting aan vervanging toe is. Zo bent u defecte verlichting en kleurverschillen altijd voor en bent u verzekerd van een professionele uitstraling. Bovendien is groepsvervanging op termijn vaak goedkoper. Doordat alle verlichting in één keer wordt vervangen, kunnen alle lampen er weer voor een gelijke periode tegenaan. Onze monteurs hoeven dan niet of nauwelijks langs te komen voor tussentijdsonderhoud. Voor u, en voor ons, een stuk gemakkelijker en goedkoper.

LED verlichting
Wilt u nog meer kosten besparen op uw verlichting? Laat uw verlichting tijdens een groepsvervanging dan vervangen door LED verlichting. Het gebruik van ledlampen levert zeer hoge besparingen op uw stroomverbruik en onderhoudskosten. Om u te laten profiteren van de voordelen van LED verlichting bieden wij tevens financieringsmogelijkheden.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het onderhoud van uw verlichting of de mogelijkheden voor uw pand? Neem dan contact met ons op. Bel 077-396 7915 of mail info@giesenfacilities.nl. Wij komen graag bij u langs om uw specifieke situatie in kaart te brengen en advies op maat te bieden. Zo bent u verzekerd van een passende oplossing en totale ontzorging.