Giesen Cleaning

Schoonmaak, Terreinonderhoud

Over ons

Giesen Facilities BV is in 2000 opgericht en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid van schoonmaakbedrijf tot volwaardig facilitair dienstverlener.

DUURZAAMHEID/MVO

Bij alle bedrijfsbeslissingen streven wij naar een zorgvuldige balans tussen People, Planet en Profit. Wij streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Dit doen wij door o.a. de milieubelasting, het energiegebruik en de CO2-uitstoot zo veel als kan te reduceren, en waar mogelijk volledig schoon te werken.
Wij bevorderen de vitaliteit, inzetbaarheid en ontwikkeling van onze medewerkers.
Wij creëren kansen voor groepen die het op de arbeidsmarkt moeilijk hebben.
Wij letten bij het inkopen van producten en diensten sterk op de sociale en milieu- aspecten die bij de productie, het transport en het gebruik een belangrijke rol spelen en maken daarover afspraken met onze leveranciers en afnemers.
Wij zoeken voortdurend naar nieuwe kansen op het gebied van duurzame producten en diensten.
Wij hebben een kwaliteits- en milieumanagementsysteem opgezet, waarin alle kritische momenten op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu zijn geborgd.

 Wij zijn een daadkrachtige organisatie, niet te groot maar groot genoeg, zijn kostenbewust en beschikken over vakbekwame medewerkers met relevante kennis en ervaring.